U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

NRC door naar de Hippiade

zondag 14 augustus 2016 - 12:08:16 - Door: (1511x bekeken)

Zaterdag 13 augustus vonden de finales voor de Gelderse Kampioenschappen voor de paarden in Rekken plaats. Vrijdag daaraan voorafgaand werden de voorselecties verreden onder enigszins natte omstandigheden. Zaterdag was het weer beter en naarmate de dag vorderde werd het terrein steeds droger.

Carola, Yvette, Lisa en Diana (2x) en Antoinette plaatsten zich vrijdag voor de finales op zaterdag. Jammer genoeg lukte dat Melissa niet. Toch was zij zaterdag voor de vereniging weer van de partij en leverde zij met een foutloos springparcours een belangrijke bijdrage voor de vereniging.

Bij het individuele B springen behaalden  Sharon en Diana respectievelijk een 2e en 6e prijs. Sharon is daarmee door naar de Hippiade!

Bij de individuele dressuur plaatste Carola zich als 6e en ook zij is met dit resultaat verzekerd van deelname aan de Hippiade! En ook Diana Vinke (2x) en  Antoinette van Dijk zijn door naar het NK!

Voor de vereniging kwamen Jeske, Yvette, Lisa en Diana in de dressuur uit. Het springen namen Sharon, Marian, Melissa en Sanderien voor hun rekening. Met een totaal van 746,5 punten behaalde onze vereniging een 5e plaats en daarmee zijn we door naar de Hippiade!

We kunnen terugkijken op twee mooie sportieve dagen die vooral ook gezellig waren.

Klik hier voor de volledige uitslagen.

Klik hier voor de foto´s.