U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Senna en Anneke NRPS/Subli kampioen!

maandag 19 september 2016 - 19:17:59 - Door: Jenet Platte (1516x bekeken)

Senna en Anneke NRPS/Subli kampioen!

Afgelopen zaterdag werden de NRPS/Subli kampioenschappen gehouden op het KNHS Centrum in Ermelo. Senna Hoekert startte in de B-dressuur met haar E-pony Shakira en behaalde daarbij 2x een eerste plaats met 192 en 206 punten. Hiermee werden ze NRPS/Subli kampioen in de B-dressuur! Senna zegt zelf hierover: "NRPS/Subli kampioen geworden! Ze liep erg lekker en dat werd dus ook beloond met deze punten!"

Anneke Groothuis deed mee aan deze kampioenschappen met haar D-pony Bondo in de M1-dressuur. Ze werd in de eerste proef 2e met 197 punten en in de 2e proef eerste met 202 punten. Hiermee werden ook zij NRPS/Subli kampioen! Super gedaan meiden! Gefeliciteerd!

foto: l. Senna met Shakira; r. Anneke met Bondo

Uitslagen andere wedstrijden:

Silvia Pap deed met haar E-pony Lucky Boy mee aan een dressuurwedstrijd in Hierden bij Stoeterij Pridestables in de L1-dressuur. In de 1e proef eindigde ze op een 2e plaats met 180 punten, in de 2e proef werd ze 1e met 191 punten.

In Hulshorst was er een springwedstrijd voor pony's. Hier behaalden de volgende leden van KMD mooie resultaten:

B-springen cat. D/E:

2x een eerste prijs voor Kimberly Pap met Pippins Pride met 83,5 en 83 stijlpunten. De wedstrijd begon dus goed voor Kimberly, maar helaas liep de dag wat minder leuk af voor haar. In het L-springen startte ze met Pippins Playboy, deze kwam op de laatste hindernis niet goed uit en daardoor vlogen ze beiden over de kop. Kimberly heeft daarbij haar sleutelbeen gebroken. Playboy is er gelukkig goed vanaf gekomen. Beterschap Kimberly!

Bertil Platte met Donau NM behaalde in het eerste parcours een derde plaats met 76,5 stijlpunten en in het 2e parcours een 2e plaats met 81 stijlpunten.

Bo de Ruiter met Equitalle hadden in het eerste parcours een balkje op de laatste hindernis. In het 2e parcours behaalden zij een mooie 4e plaats.

L-springen cat. D/E:

2e prijs voor Julian Ton met Midnight lady. Zij sprongen ook een M-parcours en daarbij hadden ze een balkje. Gerwilmer werd 1e in het Z-springen met Soerabaja.

Allemaal van harte gefeliciteerd met deze mooie resultaten!