U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Bouwdrukte tijdens de les!

zondag 25 september 2016 - 11:28:10 - Door: (1258x bekeken)

We proberen de nieuwe rijhal voor de clubkampioenschappen helemaal tip top klaar te krijgen. Daarom wordt er de komende week behoorlijk geklust ook tijdens de lessen. Zo wordt er getimmerd, gezaagd, geboord, buiten gestraat en het laatste stukje damwand aangebracht. Dat zal best wat geluidsoverlast met zich meebrengen. Als bestuur denken we dat de lessen gewoon door kunnen gaan. Mocht je zelf vinden dat je paard of pony dat niet aankan, dan kun je natuurlijk zelf beslissen om niet  te komen. Laat de instructrice dat dan wel even weten. Afgelopen week kreeg ik van een lid het verzoek om dergelijke werkzaamheden van te voren te melden op de site. Een prima tip, waar ik zoveel mogelijk aan probeer te voldoen. Dus in het licht van deze tip moet je deze boodschap zien.

Afgelopen weken is er weer veel gerealiseerd. Zo is het straatwerk en elektra in de manege klaar. Nu worden de open stukken van de boarding dichtgetimmerd. We wachten nog op de draaiende delen in de boarding. Hopelijk komen die begin van deze week, zodat aan het eind van de week de betimmeringen daaraan ook af kunnen zijn. Dan zouden we in principe in de nieuwe hal kunnen gaan rijden. Of dat lukt…. We hopen het. Als het zover is, dan laten we het natuurlijk op de site weten.

Afgelopen zaterdag zijn de liggers onder het juryhok ingekort. Dat vonden we achteraf gezien toch wel veiliger. Een denkfoutje van de voorzitter, echter Hendrik Polinder lost dat in een half uurtje weer op! Hulde daarvoor! Zie de foto’s. Ook is op de foto’s te zien wat voor een uitzicht de jury’s straks vanuit de juryruimte op de rijbaan hebben. Als bestuur kijken we uit naar het moment dat de eerste pony’s en paarden in de nieuwe hal gaan rijden.