U bevindt zich hier: Concoursen » Routebeschrijving

Routebeschrijving

  

Onze concoursen worden gehouden op en rond de verenigingsaccomodatie: adres Wezenland 39  8071 SZ  Nunspeet. Voor veel navigatie systemen is het handiger Bovenweg 17 in te voeren (om te voorkomen dat de navigatie je aan de verkeerde kant het Wezenland op stuurt)

Vanaf de A28 kun je het best via de nieuwe rondweg rijden: Afslag Nunspeet/Epe.  Over het spoor bij de eerste rotonde rechts (richting Hulshorst/Doornspijk/Veluwemeer). Op de rotonde met de Elburgerweg (waar links naar Hulshorst staat, en rechts naar Doornspijk) rechtdoor rijden (richting Veluwemeer) de Bovenweg op.  Na ongeveer 500 meter zie je links de afslag naar het Wezenland.

 

L E T   O P:  Rijdt NIET vanaf de rotonde met de Elburgerweg direct de weg het Wezenland op. Het Wezenland is namelijk een éénrichtingweg.  Midden in deze weg staat een paaltje dat niet met auto's gepasseerd kan worden. Kom je er met de trailer voor te staan, dan moet je een heel eind achteruit weer terug. Via de Bovenweg gaat het prima en ook via De Molenweg en vervolgens Bovenweg is onze verenigingsaccomodatie wel goed bereikbaar.

 

Zie ook de kaartjes hieronder.