U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag Hippiade 2016 paarden

zondag 4 september 2016 - 17:57:07 - Door: Jenet Platte (1624x bekeken)

 

 

 

Hippiade paarden 2016

 


Het zou natuurlijk ook te mooi geweest zijn, zowel de pony’s als de paarden kampioen van Nederland! Dit is dan ook helaas niet gelukt. Vorig jaar is het de paarden wel gelukt, dit jaar de eer aan het ponyteam! Maar jullie hebben allemaal ontzettend jullie best gedaan!


Het team van de paarden eindigde op een 10e plaats. Van de 22 beste verenigingen van Nederland is dat natuurlijk helemaal niet slecht, want de concurrentie is groot! Het dressuur team bestond uit Diana Vinke (216 punten !), Lisa Kleijer (180,5), Jeske Kranenbarg-van Langen (193,5) en Yvette Mijnheer (186,5). Het springteam bestond uit Sharon de Boer (foutloos gesprongen maar helaas 1 tijdfout), Melissa van der Landen (8 strafpunten), Sanderien de Boer (foutloos) en Marian de Ruiter (4 strafpunten).


Individueel mocht afgelopen vrijdag Sharon de Boer met Blacks starten in het B-springen. Dit ging heel goed! Sharon sprong 2x een foutloos parcours met 82 stijlpunten. Hiermee behaalde ze een mooie 5e plaats. Super gedaan Sharon, van harte gefeliciteerd!


Diana Vinke mocht vrijdag met beide paarden starten op de Hippiade. Met Dolce Gusto startte ze in de M1 dressuur.  Ze behaalden een score van 62,56% en een 26e plaats. Met Grandissimo startte ze in de L2 dressuur en behaalden ze een score van 66,50% en een 16e plaats.


Carola Broekhuizen mocht zaterdagochtend individueel starten met Dorien. Zij startten in de B dressuur en hebben hier een score behaald van 63,11% en een 20e plaats. Knap gedaan!


   Carola (en supporters!) in actie.


Als je mag starten op de Hippiade is dit al knap, je behoort dan wel tot de beste combinaties van Nederland! Dit geldt natuurlijk net zo goed voor het team als voor de individuele ruiters.

Meer foto's volgen wellicht.