U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslagen 19 t/m 23 oktober 2016

maandag 24 oktober 2016 - 19:32:21 - Door: Jenet Platte (1168x bekeken)
Laatst gewijzigd op: donderdag 27 oktober 2016 - 21:14:35

Afgelopen zaterdag was er een dressuurwedstrijd in Hierden. Hier deden diverse ponyruiters van KMD aan mee en behaalden goede resultaten:

B-dressuur cat. A/B: Amber Vriesema met Summer 192,5 punten in de eerste proef en in de 2e proef een 2e prijs met 196,5 punten. Amber schrijft erbij: "Ondanks dat Summer de bak in het begin erg eng vond ging het toch erg goed!"

B-dressuur cat. D/E: Senna Hoekert met Shakira, 2x een eerste prijs met 215,5 en 215 punten! Senna zegt zelf hierover: "Shakira liep 2 goede proeven, maar 6 winstpunten mee naar huis nemen had ik nooit gedacht!"

M-dressuur cat. D/E: Daniëlle Akster met Blueberry W, 2x een 2e prijs met 184,5 en 190 punten. Bertil Platte met Donau NM 181,5 punten (eerste keer M1 gestart).

Indoor Gelderland

Vorige week woensdag t/m zaterdag vond Indoor Gelderland plaats, een springwedstrijd op het mooie KNHS-centrum te Ermelo:

B-springen cat. D/E: Bertil Platte met Donau NM won hier een eerste plaats in het klassiek parcours met een foutloos parcours en een foutloze barrage met 81 stijlpunten. Een 2e plaats was er voor Bo de Ruiter met Equitalle met 78,5 stijlpunten. Bertil en Bo mochten hierdoor allebei meedoen aan de finale op donderdagavond, hier reden ze beiden weer een mooi foutlloos basisparcours. In de barrage (op tijd) had Bertil een balkje en Bo was weer foutloos. Ze werd met haar tijd 4e en was hiermee net buiten de prijzen (3 prijzen).

Bertil behaalde op woensdag nog een 7e plaats in het progressief parcours. Hij reed hier weer een mooie foutloze rit, maar de tijd was niet heel snel.

Z-ZZ springen cat. D/E: Gerwilmer Ton startte hier met Soerabaja en won een 4e en een 2e prijs.

B-springen paarden:

Annemiek Bloemendaal heeft 23-10 met haar paard Fresia-A meegedaan aan een springwedstrijd in Mariënheem (klasse B). Ze behaalde een mooie 4e plaats met 73,5 stijlpunten in het klassieke parcours. Ze zegt zelf hierover: "Het fijnste rondje wat ik tot nu toe met dit paard heb gereden. Ben heel blij. Dit is mijn derde foutloze ronde op rij. Nu krijg ik de afstanden beter voor elkaar".

Allemaal van harte gefeliciteerd!