U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag 18/19-3

maandag 20 maart 2017 - 21:26:16 - Door: Jenet Platte (1231x bekeken)
Laatst gewijzigd op: dinsdag 21 maart 2017 - 21:22:44

Afgelopen zaterdag was er een dressuurwedstrijd voor de pony's in Garderen.

Estelle van Werven deed hieraan mee met haar pony Jordy in de klasse B cat. C. Ze behaalde een mooie eerste prijs met 186,5 punten. In de 2e proef werd ze opnieuw eerste met 180,5 punten.

Elvira van den Dragt met haar pony Macho's Quess behaalde een eerste prijs in de klasse B. cat. D/E met 192 punten. In de 2e proef kregen ze 188 punten voor hun proef.

Voor Amber Vriesema met Summer was het dubbel feest! Op haar verjaardag reed ze in de 2e proef naar een eerste plaats in de L1-dressuur cat. A/B met 182,5 punten (eerste proef 175,5 punten). "Dit was erg leuk omdat ik ook jarig was dus een leuk verjaardagscadeautje van Summer dat ze zo goed haar best deed", zegt ze zelf.

Dames van harte gefeliciteerd!

Gerwilmer Ton kwam in actie op de NK-pony's in het ZZ-springen, met zijn pony Soerabaja. Ze kregen helaas een balk en een weigering, met tijdfouten erbij kwamen ze tot 12 strafpunten in totaal. Jammer, maar toch een hele prestatie!

Amber Hulleman ging dit weekend met haar c-pony Ten Anker's Arcafree naar Gorssel, waar ze meedeed aan een tripalon (dressuur/springen/cross). Ze behaalde daar een mooie 8e plaats in het totaalklassement. Ze reed eerst een dressuurproef en kreeg daarvoor 190 punten. Daarna reed ze een foutloos klassiek parcours en kreeg hier de maximale 10 punten. Tenslotte reed ze een 10 km lange cross met 15 hindernissen. Ze had 2 weigeringen onderweg maar verder sprongen ze alles super en waren erg snel ! 10 km in 20 minuten! In het totaalklassement eindigde Amber met Starco op een hele mooie 8e plaats van de C/Den E-pony,s ! Goed gedaan Amber!

Volgende week is het NK-springen voor de paarden. Hier doen voor NRC aan mee:

L-springen: Sanderien de Boer met Zannan en Chantal Venema (startkaartlid) met Raniki. Chantal stond reserve, maar mag toch meedoen!

M-springen: Jan Wolfs met Flow (startkaartlid)

Z-springen: Linda Rijken met Fadinia (startkaartlid)

ZZ-springen: Linda Rijken met Dinanda

Allemaal veel succes toegewenst!