U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslagen 1 april 2017

dinsdag 4 april 2017 - 17:29:13 - Door: Jenet Platte (1201x bekeken)

 

Afgelopen zaterdag werd er in Genemuiden de Buuz’sniedersbokaal verreden. Anneke Groothuis deed mee met haar pony Bondo in de M2. In de eerste proef behaalden ze 188 punten en in de tweede proef 193,5 punten. Dit was goed voor een 2e prijs. Goed gedaan Anneke!

Kimberly Pap heeft in de klasse Z2 meegedaan met haar pony Pippin’s Playboy A.T. In de eerste proef behaalden ze een score van 66,59% (273 punten) en een 1e prijs. Voor de tweede proef kregen ze 71,63% (286,5 punten), hiermee behaalden ze ook een 1e prijs. Gefeliciteerd Kimberly!

In Hierden werd een springwedstrijd georganiseerd. In de klasse B A/B deed Amber Vriesema mee met haar pony Summer. Helaas werd ze in het eerste parcours uitgebeld, maar dit heeft ze in het tweede parcours helemaal goed gemaakt. Ze hebben een foutloos parcours afgelegd wat goed was voor 64,5 stijlpunten. Amber was heel blij, omdat ze sinds anderhalf jaar eindelijk weer een foutloos parcours hebben gereden. Goed gedaan Amber!

In de klasse B D/E deden Senna Hoekert en Bo de Ruiter mee. Senna reed met haar pony Shakira een net parcours met helaas een balk en een tijdfout. Ze kregen 74 stijlpunten. In het tweede parcours reed ze een foutloze ronde waarmee ze weer 74 stijlpunten behaalde, dit was goed voor een 3e prijs. Bo de Ruiter reed met haar pony Equitalle een foutloos basisparcours. In de barrage had ze helaas een balk. Uiteindelijk had ze 69 stijlpunten. Het tweede parcours reed ze foutloos rond en behaalde hiermee ook 69 stijlpunten. Goed gedaan Senna en Bo!

Bertil Platte heeft voor het eerst gestart in de klasse L D/E met zijn pony Donau NM. Eerst reden ze een foutloos basisparcours, waardoor ze de barrage mochten rijden. In de barrage bleven ze ook foutloos. In het tweede parcours hadden ze helaas 1 balkje. Goed gedaan Bertil!

Julian Ton startte met zijn pony Midnight Lady in de klasse M D/E. In het eerste parcours hadden ze helaas een weigering en 4 tijdfouten. In het tweede parcours reden ze een foutloos parcours. Goed gedaan Julian!

Gerwilmer Ton startte met zijn pony Soerabaja in de klasse ZZ D/E. In het basisparcours was hij foutloos en in de barrage bleven ze ook foutloos. Hij had de snelste tijd, waardoor hij een 1e prijs kreeg. Gefeliciteerd Gerwilmer!