U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Parkeerplaats afgesloten

zondag 11 juni 2017 - 10:51:43 - Door: (1467x bekeken)

 

Met ingang van maandag 12 juni is de parkeerplaats naast onze nieuwe rijhal afgesloten. Dan wordt de puinbaan glad geschoven en komt er dinsdag gebroken asfalt op. Ook gaan we in deze week de dam verder instraten. De hele week zal de parkeerplaats daarom niet beschikbaar zijn. Zodra je er weer op kunt parkeren zullen we het laten weten.

Tijdens deze werkzaamheden kunnen jullie parkeren in de oude rijhal en op de straat er voor. Dat geldt ook al voor de balkjeslessen maandagmorgen. Zorg er voor dat de toegang naar de oude hal steeds open blijft zodat anderen, als dat nodig is, de hal kunnen in- en uitrijden. De grote deur mag open gezet worden. Via de achterkant van de oude hal kun je dan met je paard in de nieuwe rijhal en op de buitenbak komen. Zorg er voor dat je de mest goed opruimt. Zowel in de oude rijhal, als ook op de nieuwe straat voor de oude hal.

Vanaf woensdagavond gaan we klinkers leggen. Dat is het laatste stuk en daar hebben we jullie voor nodig om te helpen. Dus kom voor en/of na je les meehelpen. En ook op zaterdag. We moeten er voor zorgen dat alles voor de zomerconcoursen op 1 en 8 juli klaar is. Er staat dus wel druk op de ketel! Zeker ook omdat in de week van 19 juni ook de berging achter de manege wordt gebouwd. De betonbalk als drempel voor de schuifdeur is inmiddels al gestort. Laten we er met elkaar voor zorgen dat het allemaal op tijd lukt. Dan kan de vaste kern vrijwilligers na onze zomerconcoursen, na een heel jaar van drukte, ook van een welverdiende vakantie genieten. We rekenen op jullie.