U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Parkeren

zondag 18 juni 2017 - 20:07:12 - Door: (1147x bekeken)

Het straatwerk is klaar. Over de dam naar het nieuwe parkeerterrein zijn rijplaten gelegd. Dat is voor het zware verkeer dat de overtollige klinkers komt ophalen. Ook worden er deze week nog vrachten freesasfalt gebracht en zal er nog staal en hout voor de berging worden aangevoerd. Om het nieuwe straatwerk niet meteen weer ongelijk te maken liggen die rijplaten er. Jullie mogen met auto en trailer en vrachtwagentjes over de rijplaten heenrijden en parkeren op het zwarte freesasfalt. Niet met je paard over de rijplaten lopen, dat is erg gevaarlijk. De kans dat je paard daarop onderuit gaat is namelijk groot!

Maandagavond worden de overtollige klinkers opgehaald en in de loop van deze week wordt het parkeerterrein afgemaakt en nog eens geëgaliseerd. Als Van Werven met het parkeerterrein bezig is, kan er niet geparkeerd worden via de tweede dam op het freesasfalt. Dan mogen jullie weer op de stoep voor de oude hal en ook erin parkeren. We gaan er van uit dat dat maar 1 dag het geval zal zijn.

Fijn dat er zoveel hulp was bij het afmaken van het straatwerk! Iedereen die heeft meegeholpen hartelijk bedankt daarvoor! Klasse!