U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Clubkampioenschappen 2017

maandag 25 september 2017 - 18:43:16 - Door: Jenet Platte (1400x bekeken)

Zoals eerder aangegeven zullen de clubkampioenschappen dit jaar op vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober plaatsvinden. Op vrijdagavond is de dressuur paarden (aanvangstijd ligt aan het aantal deelnemers) en op zaterdag de dressuur pony's                    ('s ochtends) en 's middags springen van paarden en pony's.

Er zijn prijzen voor dressuur, springen en voor het algeheel kampioenschap, voor paarden en pony's afzonderlijk. Ook zijn er extra prijzen voor BB-springen paarden en voor Bixie-pony's. Als er genoeg opgaven zijn voor niet concoursgaande paarden, maken we daar ook een apart kampioenschap voor. 

Je start in de klasse waarin je ook op concoursen moet uitkomen, bij flexibel starten de hoogste klasse waarin je gestart bent na 1 oktober. Er kan ook BB en Bixie gestart worden. BB-springen telt wel mee voor het algeheel kampioenschap maar niet voor het springkampioenschap. 

Heb je meerdere paarden/pony's, dan mag je wel meedoen, maar er telt maar één paard/pony voor de prijzen. 

Opgeven kan v.a. nu bij Jenet Platte via secretariaatnrckmd@live.nl. Dit onder opgaaf van: 

  • je naam
  • naam paard (of combinatienummer als je dat hebt)
  • de klasse waarin je moet starten. 

De voorlopige startlijsten zullen hier ongeveer een week van te voren worden geplaatst. De definitieve startlijsten worden op donderdag 26 oktober a.s. geplaatst. 

Geef je allemaal snel op! We maken er weer een gezellig kampioenschap van met op zaterdagavond de prijsuitreiking in de manege, onder het genot van een hapje en een drankje. Dit begint om 20.00 uur, koffie/thee gratis, alle andere consumpties € 1,--. Op deze avond zijn welkom alle leden die meegedaan hebben natuurlijk, alsmede ouders en partners.