U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslagen 7-10-2017

zondag 8 oktober 2017 - 18:03:14 - Door: Jenet Platte (1172x bekeken)

Gisteren was er voor de pony's een springwedstrijd in Ermelo (Veluws Ros) waar enkele van onze leden aan mee deden.

Elvira van den Dragt met haar pony Macho's Quess behaalde hier 2x een eerste prijs in het B-springen cat. D! In het eerste parcours (klassiek met barrage) was ze foutloos in het basisparcours en opnieuw foutloos in de barrage, waar ze 75,5 stijlpunten kreeg voor haar parcours. In het 2e parcours was ze opnieuw foutloos met 78 stijlpunten. Super gedaan Elvira!

Amber Vriesema met haar pony Zaragossa behaalde in dezelfde klasse in het eerste parcours een 2e prijs met 69 stijlpunten, na een foutloos basisparcours en een foutloze barrage. In het 2e parcours hadden ze helaas een pechbalkje. Amber: "Het was mijn eerste springwedstrijd met Zaragossa dus ik had niet verwacht dat het zo goed zou gaan! Ik ben super trots". Dat mag je zeker zijn Amber, goed gedaan!

In het L-springen cat. D/E deden Bo de Ruiter met Equitalle en Bertil Platte met Donau NM mee. Zij reden beiden een foutloos basisparcours en een "foutloze" barrage, waarbij Bo helaas 1 tijdfout kreeg en Bertil 2. De tijd stond dan ook erg krap! Bertil reed ook een 2e parcours, direct op tijd en was hier opnieuw foutloos. Beiden waren niet snel genoeg voor de prijzen, maar hebben prima gesprongen! 

Paarden: Annemiek Bloemendaal startte met haar paard Fresia-A op een dressuurwedstrijd in Nijkerkerveen bij manege Kraaij. In de L2-dressuur behaalde ze in de eerste proef een 2e prijs met 194 punten en in de 2e proef werd ze eerste met 195,5 punten. Goed gedaan Annemiek!

Allemaal van harte gefeliciteerd!