U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag 5/6/7-10-2018

maandag 8 oktober 2018 - 18:51:10 - Door: Jenet Platte (1109x bekeken)

 Agnes van den Broek deed dit weekend met haar paard Bo-Sandro mee aan een dressuur wedstrijd in Putten bij Stal Lozeman. Ze won 2x een derde prijs met resp. 187,5 en 189,5 punten in de M2-dressuur. Agnes: "Laatste outdoor wedstrijd dit jaar, schitterend weer op een mooie locatie. Ik ging voor ontspanning en dat lukte dit keer al een stukje beter het werd beloond met twee maal een witte rozet." Gefeliciteerd Agnes!

Lisa Kleijer startte met Halle Berry bij Stoeterij Pridestables in Hierden. Ze reden in de M1 dressuur 194 en 190,5 punten bij elkaar. Gefeliciteerd!

De zusjes Noreen en Elvira van den Dragt startten op een springwedstrijd in IJsselmuiden bij de Deltaruiters. Noreen won met Cheela in het L-springen een 3e prijs in het progressief parcours. In het klassieke parcours waren ze foutloos, maar buiten de prijzen. Noreen: "Helemaal blij!! Nog maar 2e wedstrijd in het L springen". 

Zus Elvira startte Spoekedammetjes Ratna voor het eerst in het B-springen. In de klasse BB waren ze foutloos en in de klasse B wonnen ze de eerste prijs met 80,5 stijlpunten.

Goed gedaan dames, gefeliciteerd!