U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Vrijwilligersrooster

donderdag 15 november 2018 - 16:40:21

Zoals op de clubkampioenschappen aangekondigd willen we dit jaar graag het vrijwilligersrooster voor het indoorseizoen op tijd gaan vullen. Dan kan iedereen er ruim van te voren rekening mee houden. Als iedereen 1 of 2 keer helpt in het indoorseizoen, zouden we ruim voldoende hulp moeten hebben.

We gaan er dan ook vanuit dat iedereen zich aanmeldt! 

De lijst heeft een tijdje op de ruit van de kantine gehangen om in te vullen. Maar we kunnen ons voorstellen dat niet iedereen die daar gezien heeft. Vandaar dat deze nu digitaal gemaakt is.  Aan jullie de vraag te kijken welke momenten nog hulp nodig is en door te geven wanneer je komt helpen. Dat kan onder het bericht op Facebook of via de mail naar lonnekevanurk@zonnet,nl.  Het rooster is hier in te zien (en wordt bijgewerkt met de aanmeldingen)

Mocht schrijven, ringmeesteren of in het parcours staan niet helemaal je ding zijn, is dat uiteraard ook geen probleem: Hennie kan ook nog hulp gebruiken in de kantine. Dus daar kun je je ook voor aanmelden.

We willen je vragen om voor 30 november door te geven wanneer je komt helpen. 

Kleine stok achter de deur: mochten we het rooster op deze manier niet gevuld krijgen, dan gaan we degenen die zich nog niet aangemeld hebben indelen. Maar we gaan er vanuit dat dat niet nodig is!