U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag 16/17 maart 2019

maandag 18 maart 2019 - 21:23:49 - Door: Jenet Platte (186x bekeken)

Springwedstrijd Olst 

Vorige week donderdagavond startte Amber Vriesema met Zaragossa op een springwedstrijd in Olst (Stal Tiebot). In de klasse B/DE wonnen ze de eerste prijs met 80 stijlpunten. Daarna sprongen ze nog een rondje L waarbij ze 4 strafpunten hadden. Gefeliciteerd Amber!

KNHS-indoorkampioenschappen

Afgelopen weekend werden er weer een aantal klassen verreden van de KNHS-indoorkampioenschappen. Op vrijdag startte Diana Vinke met Grandissimo in de klasse Z1. Zij reden niet de proef die ze graag hadden willen rijden, maar behaalden toch een mooie 10e plaats met een gemiddelde totaalscore van 64,706 %. In een deelnemersveld van 32 is dat toch zeker niet slecht!

Stefanie Waaijenberg startte Giovanni in de klasse M2 en kwam met een gemiddelde score van 62,056 % op een 24e plek terecht. 

Het gouden ijzertje te Luttenberg

Elise Jansen startte haar pony Sam op een dressuurwedstrijd te Luttenberg, genaamd Het Gouden IJzertje. Op zaterdag behaalden ze een 1e en een 2e prijs in de klasse L2-dressuur cat. D/E met 196,5 en 190,5 punten. Door deze mooie restultaten werden ze geplaatst voor de finale op zondag. In de finale werden ze knap 3e (van de 20 starts) met 202 punten. Ze wonnen mooie prijzen, waaronder een dressuurles van Femke Beljon, een prachtig Horka dekje en een mooie geldprijs (zie foto's). Super knap Elise, van harte gefeliciteerd!

Elise stuurde prachtige foto's mee: