U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag Paasweekend

dinsdag 23 april 2019 - 18:57:49 - Door: Jenet Platte (333x bekeken)

 Fleur Hillen deed zaterdag met haar pony Bonfire mee aan een springwedstrijd pony's in Hierden, de Bronckhorst Wonen cup. In het eerste parcours (B cat. B) hadden ze 4 strafpunten met 75 stijlpunten (4e prijs). In het 2e parcours waren ze foutloos met 75 stijlpunten, goed voor een 2e plek! Gefeliciteerd Fleur!

Amber Vriesema deed ook goede zaken op dezelfde wedstrijd in Hierden. Zij startte met Zaragossa in de B. cat. D/E. In het eerste parcours vielen ze net buiten de prijzen (5e plek) met 71 stijlpunten. In het 2e parcours werden ze 4e met 73 stijlpunten. Dit was voldoende om geselecteerd te worden voor de finale 's avonds. In de finale sprongen ze het eerste parcours foutloos, maar in de barrage viel er helaas een balkje. Amber was heel erg tevreden: wat sprong Zaragossa goed vandaag!" Gefeliciteerd hoor!

Lisa Kleijer startte met haar paard Halle Berry op een dressuurwedstrijd te Oldebroek (PSV Noordveluwe) in de klasse M2-dressuur. Ze behaalden een mooie 2e plaats met 198 punten en een 1e plaats met 193,5 punten. Lisa, gefeliciteerd!