U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag Almelose Ruiterdagen en CDI Exloo

maandag 1 juli 2019 - 22:41:27 - Door: Jenet Platte (388x bekeken)

Almelose Ruiterdagen 

Afgelopen weekend deed Lisa El Hayek met haar pony Igor mee aan de Almelose Ruiterdagen. Ze startten in de klasse M1-dressuur en voor de eerste keer ook in het B-springen! Op vrijdag kregen ze 192,5 punten voor hun proef, net buiten de prijzen. Op zaterdag in de eerste proef 196 punten en een 6e prijs, 2e proef 183,5 punten. Deze laatste proef ging iets te vlot, waardoor het geheel wat rommelig werd. Op zondagmorgen reed Lisa een hele goede proef met 204 punten en een eerste prijs! Hierdoor mochten ze finale rijden van de klasse M1/M2, waar ze uiteindelijk 4e werden met 193,5 en 190,5 punten. 

Met springen hadden ze in het eerste parcours 2 balkjes en in het 2e parcours 22 strafpunten (2-fasen parcours). Dit vonden ze niet erg, ze was rond en superblij!

Een druk weekend, maar wel hele mooie resultaten! Van harte gefeliciteerd Lisa! 

 

CDI Exloo

Kimberly Pap en haar paard Vloet Victory sloten het CDI Exloo (Internationale wedstrijd) gisteren af met een 5e prijs in de kür op muziek met 74%! Ze kan terugkijken op een succesvolle week met top resultaten:

Eerder deze week behaalde ze In de Individuele proef een 3e plek met 72,21%. In de Team Competition CDIY (landenproef) behaalde ze een 2e prijs met 73,137%. Dit was tevens de laatste EK observatie wedstrijd en Kimberly en Victory worden hiermee opgenomen in het A-kader! 

Weer een topprestatie Kimberly, gefeliciteerd!