U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Startlijsten clubkampioenschappen 2019

zaterdag 12 oktober 2019 - 23:33:48 - Door: Jenet Platte (1320x bekeken)

Klik hier voor de startlijsten van de clubkampioenschappen. 

Zoals jullie kunnen zien zit het programma erg vol, vooral de vrijdagavond! Daar zijn we natuurlijk heel blij mee, super gezellig! De HC-starts paarden zijn daarom (zoveel mogelijk) naar de zaterdagochtend verplaatst.

Er is zoveel mogelijk rekening gehouden met ieders wensen, mocht een tijd toch niet uitkomen, dan s.v.p. zelf ruilen en dit doorgeven via secretariaatNRCKMD@live.nl 

Omdat ook het zaterdagochtend programma behoorlijk vol zit, zal de dressuur, bij goed weer, buiten worden verreden. Er kan dan wel binnen losgereden worden. Zo kan het parcours alvast opgebouwd worden en streven we ernaar om 13:00 uur met het springen van de pony's te beginnen (Bixie). 

Als het weer het niet toelaat buiten te rijden, zal het springen dus later beginnen! 

Ter info: voor het algeheel clubkampioenschap telt alleen de normale hoogte BB-springen mee. Alle combinaties springen 2 parcoursen, behalve de Bixie. Het 2e parcours wordt na de laatste start van elke hoogte gestart. Na 2 foutloze parcoursen volgt er een barrage op tijd voor het springkampioenschap. De BB kent geen barrage.

 De prijsuitreiking is 's avonds v.a. 20:00 uur in de manege. Koffie/thee gratis, daarna alle consumpties € 1,--. Alle leden + aanhang en ouders zijn van harte welkom. 

Allemaal heel veel succes!