U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag Gelderse dressuur ponys

woensdag 29 januari 2020 - 19:26:03

Afgelopen zaterdag waren de Regiokampioenschappen Gelderland dressuur pony's. Deze werden gehouden te Gorssel, Westervoort en Bergharen. Een eind weg en ook ver van elkaar vandaan allemaal, maar de resultaten waren goed! KMD heeft weer haar beste beentje voorgezet:

Alisa van Bommel mocht starten in Gorssel met haar pony Idse in de klasse B cat. C. Dit ging heel goed! Ze reden 192 en 204 punten bij elkaar, goed voor in totaal 66% en een mooie 5e plek! Helaas net buiten de prijzen, maar super goed gedaan! Je moest het ook nog zonder mama doen dit keer, dus best spannend, maar je deed het prima! 

Estelle van Werven startte met Shakira in Bergharen in de klasse L1 cat. D/E. Ze moest als eerste starten en deed dit ook prima! Ze kregen 192 en 189 punten voor hun proef, totaal 63,5% en goed voor een 9e plaats in deze klasse. Heel goed gedaan Estelle!

In Westervoort startte Elvira van den Dragt met Macho's Quess in de klasse L2 cat. D/E. Elvira reed een hele nette proef, kreeg hiervoor 201,5 en 195,5 punten van de jury (66,167%) en won hiermee de 4e prijs! Hiermee staat ze 1e reserve voor de Hippiade, dus wie weet komt er nog een plekje vrij! Van harte gefeliciteerd Elvira!

In Bergharen startte Lisa El Hayek met haar pony Igor in de klasse M2 cat. D/E. Zij kregen 207 en 189,5 punten voor hun proef, totaal 66,083% en wonnen hiermee de 2e prijs! Tevens verkreeg Lisa zo een ticket voor de Hippiade. Van harte gefeliciteerd Lisa! 

 Lisa met Igor

 Elvira met Macho's Quess