U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslagen 6/7 maart 2020

maandag 16 maart 2020 - 21:15:46 - Door: Jenet Platte (238x bekeken)

 Afgelopen weekend waren er i.v.m. het Corona-virus geen wedstrijden. Wel hebben jullie de uitslagen van vorige week nog van mij tegoed! 

KNHS-indoorkampioenschappen:

Vorige week startte Kimberly Pap met Turfhorst Jersey in de klasse M2 op de KNHS-indoorkampioenschappen. Met een totaalscore van 66,278 % behaalde zij een mooie 4e prijs. Weer knap gedaan en van harte gefeliciteerd Kimberly!

Zilveren pony te Nijkerk:

In de klasse B-springen cat. C startte Fleur Hillen met Messi. In het eerste parcours behaalde ze een mooie 2e prijs met 73,5 stijlpunten. In het 2e parcours (progressief) was ze opnieuw foutloos met een 7e plaats. Met deze resultaten werd ze geselecteerd voor de finale op zaterdag, waar ze opnieuw 2x een foutloos parcours sprong en een 8e plaats behaalde. Knap gedaan Fleur, gefeliciteerd!

In de klasse M-cat. D/E startte Noreen van den Dragt met Cheela. Zij had in het eerste parcours 4 strafpunten, maar in het progressieve parcours nam ze revanche. Daar werd ze eerste met een foutloos parcours en een supersnelle tijd, bijna 8 seconden sneller dan nummer 2! Ook dit leverde Noreen een ticket op voor de finale. Daar was ze in het eerste parcours foutloos, maar in de barrage helaas 4 strafpunten. Dit resulteerde in een 4e plaats, helaas net buiten de prijzen. Toch weer knap gedaan Noreen, gefeliciteerd! 

Zus Elvira van den Dragt startte met Macho's Quess het eerste parcours in de klasse M en kreeg 4 strafpunten in het basisparcours. Het 2e parcours startte ze Z en ook daar kwam ze netjes rond met 4 strafpunten. Knap gedaan Elvira!