U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Groepslessen mogen nog steeds alleen maar buiten!

donderdag 4 juni 2020 - 21:19:46

 Na de weersomslag van vandaag lopen we tegen het volgende aan: Groepslessen mogen nog steeds alleen maar buiten plaatsvinden! Dit is niet omdat wij dat niet willen maar omdat het gewoon nog niet mag. We hebben afspraken met de gemeente gemaakt waarin dit overeen is gekomen. Als wij ons niet aan de regels houden kan dat gevolgen hebben en dat willen we niet. 

Wat nu, in een uitzonderlijk geval, wel mag is individueel binnen sporten, max. 2 personen per hal. Zijn er dus 4 personen in een les, dan mogen jullie 2 aan 2 binnen rijden. Nogmaals, groepslessen binnen mogen nog niet! 

Dus, voor de goede orde:

  •  Buiten groepslessen mag, met de daarbij behorende regels (zie bericht van 8 mei. o.a. houdt 1,5 m afstand v.a. 13 jaar en ouder en zoveel mogelijk alleen komen, of indien noodzakelijk max. 1 begeleider)
  •  Binnen groepslessen is niet toegestaan!
  •  Rijd zoveel mogelijk buiten

V.a. 1 juli worden de regels, als het kan, waarschijnlijk weer wat versoepeld en mogen we weer binnen lessen. We moeten dus nog even geduld hebben en hopen op mooi weer! Tot die tijd moeten we het hier mee doen en vragen we dringend jullie medewerking.

Het bestuur.