U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Update Coronaregels

donderdag 1 oktober 2020 - 19:41:38 - Door: Jenet Platte (767x bekeken)

 Na de persconferentie van afgelopen maandagavond, zijn de regels i.v.m. corona weer aangescherpt. Voor onze vereniging betekent dat, naast de basisregels, het volgende:

  • Publiek is niet meer toegestaan, zowel tijdens de lessen als met wedstrijden en evenementen. Wel toegestaan zijn noodzakelijke begeleiders. Daartoe behoren ook chauffeurs van ponykinderen en/of paardenleden. Zij hoeven dus niet in de auto te wachten. 
  • De kantine is/blijft gesloten. Voor de noodzakelijke begeleiders staat er een senseo apparaat en waterkoker met toebehoren op het terras binnen. In de kantine staan bakken met bekers, koffie pads etc., welke tijdens de lessen erbij gezet worden.

Voor een volledige update van de regels door de KNHS klik hier

We vragen iedereen nadrukkelijk zich aan de regels te houden, zodat we kunnen blijven paard-/ponyrijden en lessen. 

Onze clubkampioenschappen vallen binnen de periode van 3 weken, waarvoor in ieder geval deze aanvullende regels gelden. We zijn van plan deze wel door te laten gaan, maar zijn wel benieuwd naar jullie mening. Vinden jullie ook dat de clubkampioenschappen door moeten gaan, zonder publiek en zonder "normale" prijsuitreiking? Reageren kan via Facebook of via secretariaatnrckmd@live.nl.