U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag wedstrijd Nunspeet Paarden 2/3 -7

dinsdag 6 juli 2021 - 21:31:01 - Door: Jenet Platte (359x bekeken)

 Afgelopen zaterdag was het de beurt aan de paarden. Voor velen sinds lange tijd weer de eerste echte wedstrijd en ook gelijk de laatste selectiewedstrijd voor de Gelderse. Ook dit was net als bij de pony's een week eerder een waar feestje! Het weer zat mee, een avond (vr.) en dag (za.) met mooie paardensport, gezelligheid en goede resultaten, wat willen we nog meer. En ja, zelfs met een prijsuitreiking inclusief linten en enveloppen, waarbij tevens de Kringkampioenen werden gehuldigd. 

Uitslagen:

Dressuur:

Z2/ZZL: 1e prijs Kimberly Pap met Turfhorst Jersey, 225,5 punten. In de 2e proef werd Kimberly opnieuw 1e met 246,5 punten (!). Tevens werd Kimberly Kringkampioen in deze klasse. 

Z1-dressuur: 1e prijs Annemarie Jansen-Migchelbrink met Feniks, 221 punten, in de 2e proef werk Annemarie 2e met 203,5 punten. Tevens werd Annemarie Kringkampioen in deze klasse. Leuk om te vermelden: vorige week werd dochter Elise Jansen kringkampioen in de klasse M2-dressuur cat. D/E, dat levert een mooie foto op: 

 

 Annemarie en Elise (moeder en dochter)

M2-dressuur: 2e proef, 2e prijs voor Marloes Visser met Wizzel, 190,5 punten. 

M1-dressuur: 1e prijs Corinda Lutjeboer met Jum Jum DC, 215 punten; 2e prijs Gerrit Morren met Jilvania, 203,5 punten; 3e prijs Helma Franken-Vromen met Bon Jovi, 203 punten. In de 2e proef was er een 3e prijs voor Corinda Luttjeboer met 195,5 punten. 

L2-dressuur: 2e proef, 3e prijs voor Aaltje Neijmeijer met Highlight M, 189 punten

L1-dressuur: 2e proef, 1e prijs voor Bertil Platte met Kingsman J, 209 punten; 3e prijs Indy van de Beeten met King Kayrac, 203,5 punten 

B-dressuur: 2e proef 2e prijs voor Lisa El Hayek met La Schufro, 216 punten

Geselecteerd voor de Gelderse zijn de volgende combinaties: Klasse B: Lisa El Hayek met La Schufro en Senna Hoekert met Camara Z; Klasse L1: Bertil Platte met Kingsman J; Klasse L2: Aaltje Neijmeijer met Highlight M; Klasse M1: Gerrit Morren met Jilvania; Corinda Luttjeboer met Jum Jum DC en Helma Franken met Bon Jovi; Klasse Z1: Annemarie Jansen-Migchelbrink met Feniks; Klasse Z2: Kimberly Pap met Turfhorst Jersey; Lisa Kleijer met Halle Berry en Mirjam Westerink met Ezra. 

Springen:

B-springen (vrijdag): 1e prijs Kimberly Pap met Just a Dream, foutloos en 78 stijlpunten

L-springen: 1e prijs Joost Wolfs met Flow; 5e prijs Esmay Schaftenaar met Karrera Carpe Noctem Z; 9e prijs Gerwilmer Ton met Drafino P. Kringkampioen in deze klasse werd Joost Wolfs met Flow. 

M-springen: 8e prijs Gerwilmer Ton met La Vida Loca Tcs; 9e prijs Milan Morssinkhof met Checkpoint Chacco

Z-springen: 1e prijs Fabienne Lichtenvoort Cats met Gottilia; 3e prijs Milan Morssinkhof met Checkpoint Chacco

ZZ-springen: 1e prijs Fabienne Lichtenvoort Cats met Gottilia 

Naar de Gelderse zijn afgevaardigd: Klasse B:Thijs ter Horst met High Voltage; Klasse L: Joost Wolfs met Flow; Esmay Schaftenaar met Karrera Carpe Noctem Z. Klasse Z/ZZ: vrije inschrijving. 

De Gelderse (Regiokampioenschappen outdoor 2021) zijn dit jaar in Zevenaar op het terrein van PSV Boleemruiters, op vrijdag 30 en zaterdag 31 juli. Dit is voor zowel pony's als paarden. 

Op zaterdag vinden er ook verenigingskampioenschappen plaats voor zowel paarden als pony's. De pony's doen mee met 2 teams, paarden nog niet bekend op dit moment. 

Allemaal heel veel succes en plezier op de Gelderse!