U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Voorlopige startlijsten clubkampioenschappen versie 2.1

dinsdag 27 september 2022 - 20:42:00 - Door: Jenet Platte (515x bekeken)

 Hierbij weer een vernieuwde versie van de (voorlopige) startlijst voor de clubkampioenschappen, met daarin ook de startlijst voor het springen. 

Dit omdat er best al wel wat wijzigingen en extra deelnemers zijn, dus kijk er goed naar, maar kijk ook donderdag nog even goed naar de definitieve versie. De definitieve versie wordt donderdag eind vd middag geplaatst.

Nog een wat praktische info:

  • Na de dressuur paarden kunnen we alle hulp gebruiken om het parcours op te bouwen. Dit zal zo rond 12:30 zijn, dus ben je in de gelegenheid een handje te helpen, heel graag!
  • De planning is dat het parcours dan om 13:30 uur gereed is voor verkenning (paarden en pony's), zodat we om 13:40 kunnen starten. 
  • Voor het springen pony's was het een hele puzzel voor wat betreft de klassementen i.v.m. de nieuwe hoogtes. We hebben nu 3 klassementen: 
  1. Springkampioenschap (officiële hoogtes "oude" klassen)
  2. BB-springen (Hoogtes CK en HC-concoursgaand)
  3. Springen-laag (30/40 cm niet concoursgaand)

Klik hier voor het reglement

's Avond is de prijsuitreiking van alle klassementen, aanvang 20:00 uur. We maken er dan met z'n allen een fijne, gezellige avond van onder het genot van een hapje en een drankje. Koffie/thee gratis, alle consumpties 1,--. Alle deelnemers, ouders, partners en vrijwilligers van harte welkom!