U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Diverse uitslagen

woensdag 7 december 2022 - 21:03:35 - Door: Jenet Platte (298x bekeken)

 Uitslag 12 november 2022:

Rosanne Lankman startte met Idse (b-pony) op de selectiewedstrijd dressuur pony's op onze eigen manege Wezenland. "Idse is inmiddels 24 jaar, maar zijn oortjes staan naar voren als hij mag verschijnen in de dressuurring. Het plezier straalt er vanaf en de jury kon dat vandaag waarderen met mooie punten en een zesde prijs!" Rosanne kreeg 197,5 punten van de jury in de B-dressuur, top gedaan Rosanne! 

Uitslag 26 november 2022:

Ilse Mol startte met haar pony Lucy (e-pony) op een springwedstrijd in Kampen. In de klasse B-klassiek won ze de 5e prijs, in het 2-fasen parcours was ze foutloos, maar niet in de prijzen. Het klassieke parcours was het 2e parcours en dit was tegelijk de finale om de Zilveren Ui, 2 maal foutloos en een mooie 5e plaats dus! 

Uitslag 3 december 2022:

Ilse Mol startte vandaag op de 2e selectiewedstrijd springen pony's in Hierden. Dit ging opnieuw heel goed. In het eerste parcours was ze foutloos en won de 2e prijs. In het 2e parcours was ze opnieuw foutloos en dit keer met de snelste tijd, goed voor de eerste prijs!

Fleur Hillen startte op dezelfde wedstrijd met Blueberry W in de klasse L-springen cat. D/E en won daarbij de 2e prijs in het klassieke parcours. Super gedaan Fleur! 

Van harte gefeliciteerd dames!