U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Startlijst oefendressuur ponys woensdag 25-1-2022

maandag 23 januari 2023 - 19:56:50 - Door: Jenet Platte (529x bekeken)
Laatst gewijzigd op: dinsdag 24 januari 2023 - 20:12:36

 A.s. woensdagmiddag/avond kan Helma geen lesgeven. In plaats van het niet door laten gaan van de lessen, houden we dan oefendressuur voor de pony's die normaal les zouden hebben gehad.

Klik hier voor de startlijst. Komt een tijdstip niet uit, dan graag in onderling overleg ruilen. Kun je toch niet meedoen, meld je dan af via 06-16125289 (Jenet Platte), zodat de lijst aangepast kan worden. Kijk a.s. woensdag dus nog even goed naar de juiste tijd! 

Hermien Deelen is de jury die jullie gaat beoordelen en ze geeft naderhand ook aanwijzingen en tips. 

Aangezien het natuurlijk leuk is een protocol mee naar huis te krijgen, vragen we iedereen zelf een blanco protocol mee te nemen met de proef welke je wilt rijden (eigen keuze). Protocollen kun je vinden in mijnknhs.nl (je moet dan wel ingelogd zijn):

Lukt dit niet of heb je geen printer, geef het vóór a.s. woensdag door welke proef je wilt starten via secretariaatnrckmd@live.nl of via een reactie op Facebook, dan print ik hem voor je uit. 

Bixieproeven vind je via de volgende link: Bekijk de Bixie-proeven - KNHS

We zijn nog op zoek naar één of meerdere schrijvers voor deze middag/avond. Vind je dit leuk en ben je beschikbaar geef het dan door via secretariaatnrckmd@live.nl of geef het aan in een reactie op Facebook. 

Wat ook kan en mag, is dat je je proefje (insclusief bespreking) laat opnemen (zelf regelen!), zodat je het later thuis nog eens na kunt kijken. Dat is ook erg leuk en leerzaam! 

Allemaal heel veel plezier toegewenst!