U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Clubkampioenschappen 2023

dinsdag 22 augustus 2023 - 13:14:24 - Door: Jenet Platte (572x bekeken)

 Met het succes op de Hippiade nog vers in ons geheugen, gaan we over naar het volgende "grote" evenement: de Clubkampioenschappen! 

Het eerste ponyteam kampioen van Nederland, team 2 een prachtige 5e prijs en het paardenteam een mooie 13e plaats, dat is niet niks en belooft wat voor deze strijd binnen de club!

Programma:

- vrijdagavond 22-9-2023: dressuur pony's. We starten met de kleinsten (Bixie) en gaan door t/m Z2. We moeten daartoe wel op tijd starten (v.a. 17:00 uur) afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Hou daar dus rekening mee!

- zaterdagochtend 23-9-2023: dressuur paarden

- zaterdagmiddag: springen paarden en pony's. We starten met het springen van de paarden, zodat degenen die meedoen voor het algeheel kampioenschap niet te lang hoeven te wachten.

- Zaterdagavond: feestelijke prijsuitreiking. Hierover volgt later meer info. Klein voorproefje: De kampioenen/prijswinnaars op de Hippiade worden dan ook in het zonnetje gezet. 

Meld je snel aan via de mail: secretariaatnrckmd@live.nl (Jenet Platte). Vermeld daarbij duidelijk je eigen naam, naam pony/paard, cat. pony en de klasse(n) waarin je wilt starten (klasse waarin je ook start/zou moeten starten op wedstrijden. 

Je mag voor de prijzen meedoen met één paard/pony. Als het programma het toelaat mag je wel een (oefen)rondje starten met een ander paard/pony. Start je met meer pony's/paarden, geef dan duidelijk aan waarmee je start voor het kampioenschap! 

De (voorlopige) startlijsten worden op maandag 18 september hier gepubliceerd. Graag opgeven vóór 11 september a.s. zodat we voldoende prijzen kunnen bestellen! 

Verzoek voor de winnaars van de wisselbeker van vorig jaar: graag zo spoedig mogelijk inleveren op de club of bij iemand van het bestuur.