U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

3 Kringkampioenen erbij!

maandag 14 januari 2019 - 21:26:46 - Door: Jenet Platte (1262x bekeken)

 Met de 5 van vorige week erbij staat de teller nu op in totaal 8 Kringkampioenen voor NRC en KMD! 

Dit keer werden als Kringkampioen Noord Veluwe en Flevoland gehuldigd: Lisa El Hayek met Igor (L2-dressuur pony's), Anneke Groothuis met Orano (M2-dressuur pony's) en Gerwilmer Ton met Is-Minka (M-springen paarden). Van harte gefeliciteerd! 

Overige uitslagen:

Dressuur pony's, 3e selectiewedstrijd te Hierden:

L1-dressuur cat. D/E: 2e prijs Elvira van den Dragt met Macho's Quess (213,5 punten); 3e prijs: Elise Jansen met Uncle Sam (208 punten), staat in het programma nog onder PSV Noord Veluwe, maar is sinds 1-1-2019 lid bij ons) 

L2-dressuur cat. D/E: 1e prijs Lisa El Hayek met Igor (204,5 punten)

M2-dressuur cat. D/E: 1e prijs Anneke Groothuis met Orano (195 punten)

Naast de Kringkampioenen zijn ook door naar de Gelderse op 26 januari a.s. (Nunspeet L1 en L2 cat. A/B, M1/M2 A/B/C en Z1 en Z2 cat. C/D/E; Hulshorst (B D/E, L2 D/E, M1 en M2 D/E) en Putten B A/B/C, L1 C/D/E en L2 cat. C): Isabelle Vriesema met April's Princess (L1 cat. C: Isabelle stond zaterdag nog 1e reserve, maar heeft al bericht gehad dat ze mag starten!); Bo de Ruiter met Equitalle en Elvira van den Dragt met Macho's Quess (beiden L1 cat. D/E)

Dressuurwedstrijd Beemte Broekland

Op een dressuurwedstrijd in Beemte Broekland (Pothoven) startte Alisa van Bommel met haar pony Idse in de B-dressuur cat. B. Ze wonnen een 1e prijs met 196,5 punten en een 2e prijs met 199 punten!  Alisa heeft pas 2 wedstrijden gestart en samen hebben ze nu al 6 winstpunten. Knap hoor Alisa, gefeliciteerd!

Springen paarden, 3e selectie te Wezep:

Klasse M: 2e prijs Sanderien de Boer met Zannan; 4e prijs Gerwilmer Ton met Is-Minka; 

Naast Gerwilmer mogen ook naar de Gelderse op 9 februari a.s. te Hierden: Julian Ton met Lucas (B); Sanderien de Boer met Zannan (M) en Gerwilmer Ton met Hino (M)

Allemaal van harte gefeliciteerd en heel veel succes op de Gelderse!