U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Vrijwilligersrooster indoor 2019/2020

vrijdag 13 september 2019 - 16:27:15

Het indoor seizoen 2019/2020 staat weer voor de deur. Dat betekent dat we weer diverse activiteiten organiseren, waarbij hulp nodig is.  Ook dit seizoen gaan we dat weer via het vrijwilligersrooster indelen.  Het rooster vind je hier.  Aanmelden kan via mail, app of Facebook bericht naar Lonneke.

Iedereen alvast heel erg bedankt voor de medewerking! 

Een aantal aandachtspunten:

·        In 2 delen: Eerste deel t/m 4 januari, tweede deel daarna.

  • Het is lastig om nu al te zeggen of je in maart kunt. Dus we willen het graag in 2 delen verdelen. Nu het rooster voor de activiteiten t/m 4 januari. En later een rooster voor de activiteiten daarna. 

·        Aanmelden of ingedeeld worden

  • Bij vorige roosters was een groot deel van het werk om achter degenen die zich nog niet aangemeld hadden aan te gaan. Dat werk willen we deze ronde graag voorkomen. Iedereen kan zich tot 27 september aanmelden. Daarna wordt iedereen die zich nog niet aangemeld heeft ingedeeld. Het rooster, en de vraag je aan te melden,  zal via de site, Facebook en mail gedeeld worden.
  •  Van iedereen wordt verwacht 2 x te helpen. Dus 1 x in het eerste deel, en 1 x in het tweede deel. Daarmee zouden we het rooster ruim rond moeten krijgen.
  • Na indeling ben je bij verhindering zelf verantwoordelijk te ruilen / iemand anders te vinden

·        Kantine als onderdeel van het rooster

  • Om het vaste kantine team te ontlasten, gaan we ook de kantine in het rooster opnemen. Er zullen meestal minimaal 2 mensen nodig zijn. 1 daarvan is ervaren (de mensen in de kantine app), de ander hoeft niet ervaren te zijn.

·        Er zijn nog een paar plekjes van het zomerseizoen rooster (met name 21 sept) te vullen, die hebben we hier ook in meegenomen