U bevindt zich hier: Informatie » Nieuws

Uitslag Gelderse springen paarden

dinsdag 11 februari 2020 - 21:33:40 - Door: Jenet Platte (247x bekeken)

 Afgelopen vrijdag en zaterdag was de laatste Gelderse van dit indoorseizoen, het springen paarden in Laag Soeren. De volgende leden van NRC mochten daar starten:

In de klasse B startte Joost Wolfs met met Don Juan. Hij had 10 strafpunten in het eerste parcours. 

In de klasse L startte Gerrit Morren met Janine. Hij had 0 fout in het eerste parcours en 1 strafpunt in het 2e parcours. Hierdoor helaas geen barrage voor hem en een 14e plek (net buiten de prijzen). In dezelfde klasse reed Julian Ton met Lucas ook een foutloze eerste manche en 8 strafpunten in het 2e parcours. Hiermee kwam hij op plek 20 te staan van de 51 starts. 

        In de klasse M was er een mooie 9e prijs voor Annemiek Bloemendaal met Fresia-A. Zij was 2x foutloos en in de barrage ging ze er helemaal voor. Dit resulteerde helaas in 12 strafpunten, maar wel een 9e prijs en 2e reserve voor de Nederlandse. Knap gedaan en van harte gefeliciteerd! 

 

 

 

 

 

 

 

Jordin van Apeldoorn startte met Silverboy ook in de klasse M en had 4 strafpunten in het eerste parcours. 

In de klasse Z behaalde Gerwilmer Ton een 10e prijs met Is-Minka. Hij reed een foutloze eerste manche en helaas 4 strafpunten in het 2e parcours.

Esmay Schaftenaar met Cenrose Deen's had ook in de klasse Z 4 strafpunten in het eerste parcours. 

In de hoogste klasse, het ZZ, startte Fabienne Lichtenvoort Cats met Gottilia. Zij was foutloos in het eerste parcours en is niet gestart in de 2e manche. 

 

Uitslag overige wedstrijden:

Fleur Hillen startte met Messi in het B-springen cat. C op een wedstrijd in de Oranjehal te Apeldoorn. Ze behaalde 2x een 2e prijs met resp. 80 en 75 stijlpunten.

Liandrie Peek startte met haar Speedy op een dressuurwedstrijd in Hierden en behaalde hier in de 1e proef een 2e prijs met 192,5 punten en in de 2e proef een 3e prijs met 188,5 punten. 

Ook jullie van harte gefeliciteerd!